ERKOÇAJ: SITUATA NËN KONTROLL, SUBJEKTET JANË NDËRGJEGJËSUAR.
Pikat turistike me te frekuentuara te Qarkut te Shkodres si plazhi i Velipojes dhe Razma kane qene ne vemendjen e AKU sa  takon kontrollit te kushteve ne te cilat I ofrohet sherbimi turisteve.

Plazhi I velipojes ka qene ne mbikqyrje te vazhdueshme si destinacioni turistik me fluksin me te madh.Nderkohe edhe ne piken turistike malore te Razmes, megjithese jo shume e frekuentuar gjate sezonit veror, jane inspektuar pika te ndryshme qe ofrojne sherbime per turistet.Erkocaj ka treguar per star+ se kontrollet jane perqendruar tek lokalet, restorantet, fast-foodet, marketet si disa nga vendet te cilet paraqesin rrezikshmeri te shkalles se pare dhe shkalles se dyte. Nder te tjera Erkocaj theksoi se situate eshte mjaftueshem e mire dhe se subjektet tregtuese dhe prodhuese jane ndergjegjesuar gjithashtu rendesi ka pasur edhe bashkepunimi I mire me njesite vendore.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/besHB5nnjNc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGRABITET ZYRA E VALUTËS NË MES TË DITËS
Artikulli tjetërRaineri skicon formacionin ANTI-KUKESI