KESHILLTARI EROGEN VASO AKUZON PWR UJESJELLESIN E NDIHMEN EKONOMIKE.As mbledhja e radhës e këshillit të Bashkisë nuk ka kaluar pa akuza. Antari Erogen Vaso akuzoi për ndërmarrjen e ujësjellësit dhe mënyrën se si jepet ndihma ekonomike.

Vaso tha se do të propozojë edhe shkarkimin e kryetarit të këshillit Bardhyl Lohja.Antarët e këshillit kërkuan që Ministrisë së Arsimit t’i propozohet që në Shkodër të jenë më shumë se 3 bursa.Në mbledhjen e zhvilluar u miratuan të gjitha pikat e rendit të ditës, ndihma ekonomike, paaftësia dhe pagesat për invalidët, zmadhim kapitali për Vllazninë bursat për nxënësit dhe tituj nderi për shoqatën 14 janari.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/yOs_Bqr5OQ4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA BËN SURPRIZËN ME PARTIZANIN
Artikulli tjetërNËN HETIM, GJYQTARI I SHKODRËS