KA KALUAR NJË MUAJ E GJYSËM DHE NUK KA SQARIME PËR ATË NDËRMARRJE.Janë zhvilluar edhe 3 mbledhje të tjera të këshillit Bashkiak që nga ajo e 29 shtatorit të këtij viti por ende ndërmarrja e ujësjellës-kanalizimeve nuk ka sjellë asnjë material përpara këshilltarëve. Edhe pse u vendos që në mbledhjet e këshillit të shkonte drejtori i ujësjellësit Leonard Kepi një gjë e tillë ende nuk ka ndodhur.

Drejtori Kepi një ditë pas mbledhjes së këshillit bashkiak për “Star Plus” konfirmoi se kurdo që t’i kërkohet do jetë i pranishëm në mbledhjet e këshillit.Këshilltarët në atë mbledhje të fundshtatorit lëshuan akuza të ashpra.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/uzUbWUeBdZ4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPOLICIA BASHKIAKE AKSIONE NË “RUS”
Artikulli tjetërGJUHA ANGLEZE, 20 VITE NË UNIVERSITET