BEQIR SHABA: KRYETARI ALTIN SHABAJ DHE KLANI I TIJ SPIUNË E HAJDUTË. 

Antari i këshillit kombëtar të ish-të përndjekurve politik Beqir Shaba dhe anëtar i kryesisë për Shkodrën e po ashtu një aktivist ndër vite i Partisë Demokratike në Komunën e Postribës ka hedhur akuza për kryetarin e PD në Postribë, Altin Shabaj dhe vetë Komunën.Në rast se situata nuk ndryshon, PD në Postribë mund të jetë e humbur në zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm përballë forcave të tjera politike. Pavarësisht takimeve të herë pas hershme në PD-në e Postribës, duket se atje situate nuk është e qetë.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/EBay9cXmQvk?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA: BUXHETI SHPRESË PËR TË NESËRMEN
Artikulli tjetër“MIGJENI”, EMOCIONET E PRESHEVËS