LEGER: QËLLIMI, PËRHAPJA E NJOHJA E KULTURËS FRANCEZE.Ambasada e frances ne tirane dhe alenca franceze ne shkoder kane hapur ekspoziten “Albert Kamy” ne kuadrin e projektit kultura franceze ne shqiperi ne kohen e dixhitalizmit.

Kjo ekspozite dixhitale permban me shume se 100 dokumenta te regjistruar, 18 minuta transmetim arkivash audio dhe video, tekste kritike dhe pjese te shumta nga veprat e autorit ne shqip dhe frengjisht. Cdo person mund te shijoje kete ekspozite e materialet e saj me ane te shkarkimit ne kompjuter apo telefon ten je aplikacioni.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/EnFOualVYag?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKAMPIONATI BOTËROR I BODYBUILDING PËR FEMRA
Artikulli tjetërLAJME SHKURT NGA KRONIKA