LEZHA: TË EVITOHEN AMBJENTET PUBLIKE DHE TI DREJTOHEN MJEKUT .Kjo periudhe e viti kur lageshtira dhe umiditeti i ajrit jane ne nivele te larta shkaktojne probleme dhe shqetesime tek te semuret alergjike po njekohesisht rrisin mundesine e shfaqjes se rasteve te reja.

 

Lezha ka treguar se edhe virozat e stinës janë nje problem shqetesues gjithashtu te semuret alergjike duhet te tregojne kujdes ndersa personat qe shfaqin simptomat e alergjise duhet menjehere ti drejtohen mjekut alergolog 

Periudha më problematike për alergjikët është gjatë muajve mars dhe dhjetor, ku ndryshimet e temperaturave janë edhe më të theksuara. Simptomat e saj mund të jenë sy të skuqur, lotim i tyre, teshtitje, puçrra në formë njollash, lodhje, plogështi etj

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/-Cg17NHSzLk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFESTA E FUNDVITIT PËR FËMIJËT
Artikulli tjetërSHTËPIA E FËMIJËS 3-6 VJEÇ ME SALLË TEATRI