Altin Shabaj, qe nga kjo e shtune ka marre detyren e administratorit ne njesine administrative te postribes ne bashkine e Shkodres.

Prezantimi I tij eshte bere nga kryetarja e bashkise se Shkodres Voltana Ademi, nderkohe qe ne kete takim present ka qene edhe ish kryetari I Komunes Faz Shabaj, dhe Sekretari I Pergjithshem I PD, Aleksandër Marleci. Ish kryetari I Komunes gjate fjales se tij, vleresoi kontributin e te gjitheve gjate 6 mandave ne kete komune te Qarkut te Shkodres. 

Kryetarja e Bashkise Shkodër, ashtu si edhe ne emerimet e tjera te administratoreve ne njesite e tjera administrative, u ndal tek kriteret qe jane kerkuar per te emeruar administratoret ne njesite perkatese. 

VOLTANA ADEMI AZILKËRKUESVE: KTHEHUNI DHE KRIJOJNI JETËN TUAJ KËTU

Porn ë Postribë, specifikisht, sin je nga zonat me numrit më të madh të të larguarve per qellime azili ne europe, kryetarja e Bashkise Ademi ka edhe nje mesazh, atë të rikthimit për të ndërtuar jetën e tyre pikërisht në Postribë. 

Bashkia e Shkodres, tashme  po merr thuajse fizionominë e plotë, duke u plotësuar edhe me administratorët e njesive vendore, apo ish komunave, duke plotesuar edhe administraten e plote me te cilen kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi, do te drejtoje nje territor jo te vogel dhe me veshtiresi te ndryshme.