Ambasada e SHBA-ve në Tiranë ka postuar në rrjetin social një njoftim në lidhje me viktimat e dhunës në familje.

Të gjitha viktimat mund të marrin ndihmë nga SHBA pavarësisht statusit të tyre të emigrimit. Njoftmi në fjalë është në interes të atyre personave që po aplikojnë për viza teksa në SHBA ndodhen të afërm të tyre apo edhe persona me të cilët emigrantët kërkojnë të lidhin martesë. Për më tepër shkoni në linkun e dhënë nga SHBA për të kuptuar më shumë.

Në Shtetet e Bashkuara të gjitha viktimat e dhunës në familje, pavarësisht statusit të tyre të imigrimit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë. Për më shumë informacion ju lutem vizitoni: https: https://goo.gl/1ët3re