KANDIDATËT PËR BASHKINË SHKODËR NJIHEN ME ÇESHTJET E DISKUTIMIT. Medreseja “haxhi sheh Shamia” dhe shkolla e mesme “Pjeter Meshkalla” prezantuan projektin qytetar mbi 2 tema aktuale sic eshte trafiku rrugor dhe femijet e komunitetit rom ne Shkoder para 3 kandidateve qe synojne te marrin drejtimin e qytetit.

I pranishem Ambasadori Amerikan ne Shqiperi Donald Lu vleresoi jeten qytetareve te vullnetarizmit sidomos kur se bashku mblidhen 2 perfaqesite fetare ne ndihme te komunitetit. Perfaqesues te medresese shkoder vleresuan bashkpunimin e organeve pergjegjese donatoreve dhe televizionit star plus ne pasqyrimin e punes dhe sensibilizimin e komunitetit. Ky projekt implementohet nga isntituti per demokraci dhe ndermjetesim I financuar nga ambasada amerikane ndersa bashkpunetoret kryesore jane ministria e arsimit dhe komuniteti musliman I Shqiperise.

Artikulli paraprakMARINAJ TAKOHET ME BANORËT NË FSHATIN KTOSH NË GRUEMIRË
Artikulli tjetërTRAJNIM ME TË RINJTË, FRPD DHE FRESSH ULEN NË NJË TAVOLINË