Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Makoto Ito, i është bashkuar qëndrimeve të ambasadorëve të tjerë, duke apeluar palët politike në vend për dialog.

“Në këtë moment, politikës shqiptare i duhet dialog.Të gjitha forcat politike duhet të kenë bashkëpunim dhe dialog”.

Deklaratat, Ambasadori japonez i bëri nga Fieri.