AMBASADORJA E REPUBLIKËS POPULLORE TË KINËS NË SHQIPËRI, SHKËLQESIA E SAJ ZJ. JIANG YU, BASHKË ME NJË GRUP GJIMNAZISTESH NË VARËSI TË UNIVERSITETIT TSINGHUA, ISHIN PËR VIZITE NË QYTETIN E SHKODRËS.

 AMBASADORJA JIANG YU U PRIT NË NJË TAKIM KORTEZIE EDHE NGA KRYETARJA E ZGJEDHUR E BASHKISË, ZJ. VOLTANA ADEMI. NË TAKIM U BISEDUA PËR MUNDËSITË E BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE EKONOMIK NDËRMJET BASHKISË SONË DHE PROVINCAVE KINEZE. ZJ. ADEMI DHE ZJ. YU U SHPREHEN TË GATSHME TË TAKOHEN ZYRTARISHT SA MË SHPEJT QË TË JETË E MUNDUR, PAS MARRJES SË DETYRËS NGA ANA E ZJ. ADEMI, PËR TË THELLUAR FORMAT E BASHKËPUNIMIT, KRYESISHT NË FUSHEN E ZHVILLIMIT BUJQËSOR DHE NË SHKËMBIMET KULTURORE. NDERKOHE KY TAKIM ESHTE ZHVILLUAR PA PRANINE E MEDIA ME KERKESE TE AMBASADES KINEZE

Artikulli paraprakTUKAJ: TAKSAT, QEVERIA DËNON PUNONJËSIT E THJESHTË
Artikulli tjetërPA KOMENT,SI RESPEKTOHEN VIJAT E BARDHA NË SHKODËR?