NXËNËS PASTROJNË AMBJENTIN, KËRKOHET SENSIBILIZIM. Komuna Ana e Malit ka vijuar me pastrimin e zonës dhe të kanalave kulluese në prag dhe të stinës së dimrit. Kryetari i kësaj komune Xhevat Mollza ka folur më konkretisht dhe për masat që janë duke u marrë dhe bashkëpunimin me drejtorinë arsimore dhe nxënësit e shkollave për të bërë të mundur një pastrim të zonës. 

Kjo zonë pothuajse çdo vit përmbytet nga rreshjet e shiut dhe derdhjet e drinit. Mëgjtihatë pastrimet që po realizohen vetëm sa minimozjnë problemin e përmbytjes. Kjo pasi çdo vit tashmë është bërë dhe si traditë që këto pastrime të bëhen në masë të gjërë me gjithë fëmijet e shkollave duke sensibilizuar në një farë mënyre vetë banoret për të mbajtur pastër dhe ambjentin. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/rUxNa8ZehXM?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMBETJET, PROJEKTI JICA NË BUSHAT
Artikulli tjetërME ÇFARË DO TË NGROHEN SHKODRANËT ?