Kryetarja e shoqatës së paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve Gjina Ndou bëri analizën vjëtore të kësaj shoqate , duke mledhur edhe kryetarë të rretheve të Shkodrës .

Gjina Ndou falenderoi kryetaren e bashkisë Shkodër Voltana Ademi për bashkëpunimin dhe përkrahjen që i ka dhënë shoqatës se paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve . Nga ana tjetër , Ndou bën me dije se shoqata e paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve ka vetëm një kryetar dhe jo dy . Kjo shoqatë ka të gjitha dokumentat e rregullta nga ana e gjykatës , bashkisë Shkodër , fondeve dhe nga gjykata e Tianës dhe njihet në të gjithë rrethet se kryetarja është Gjina Ndou .

Nga 343 invalidë , 137 janë të regjitruar në këtë shoqatë . Problematikat që shoqata ka hasur tek urbanistika , vendet e parkimit dhe shëndetësia , të gjitha këto janë zgjidhur falë bashkëpunimit më kryetaren e bashkisë së Shkodrës . Nga ana tjeter , kryetari i Pukës Mark Bardhoshi , ka arritur ne marrëveshje dhe bashkëpunim me bashkinë e Pukës . Por ai , bën me dije se problematikat më kryesore janë ato të infrastrukturës sidomos në sezonin e dimrit .

Artikulli paraprakPUNIMET NË RRUGËN E VELIPOJËS
Artikulli tjetërPANAIRI NE SHKODËR TASHMË NJË TRADITË