Festat e fundvitit, kane nje kryefjale te tyren, pikërisht fëmijët. Në këtë kuadër Anna Foundation, ka mbledhur fëmijët e kopshteve të qytetit te Shkodrës ne një aktivitet festiv por edhe me shume dhurata.

Ka qene drejtuesja e këtij fondacioni e cila ne një interviste per mediat është shprehur se pikërisht te tilla aktivitete kane si qellim qe te zbukurojnë këto dite festive ne Shkodër.Fondacioni Ana, është ngritur prej gati një viti ne Shkodër dhe po jep mesazhe sensibilizimi ndaj njerëzve ne nevoje ne rajonin e Shkodrës.