Në kuadër të Javës së Pavarësisë, Ansambli I Këngëve dhe Valleve Popullore të Shqipërisë ka organizuar një concert të veçantë në qytetin e Shkodrës. Valltarët dhe këngëtarët performuan për qytetarët shkodranë këngë popullore nga të gjitha trevat.

Sokol Marsi, drejtor I Ansamblit të Këngëve dhe Valleve thotë se pas Shkodrës, ata d otë përformojnë edhe në Prizren dhe me datë 28 do të jenë në mes të qytetit të Vlorës.
Drejtori Marsi shton se vitet e fundit ka një interest ë moshave të reja për t’u bërë pjesë e Ansamblit.

Qytetarët shkodranë I shijuan pa fund performancat e vallëtarëve dhe këngëtarëe të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve. Kjo atmosfere gjalleroi qytetin ne prag te festave kombetare. Një koncert ky I organizuar në bashkëpunim me bashkinë Shkodër në kuadër të Javës së Pavarësisë.

 

Artikulli paraprakMALËSI E MADHE, FILLON AKSIONI I PASTRIMIT TË TERRITORIT
Artikulli tjetërSHKOLLA “PRENK JAKOVA” KONCERT PËR FESTAT E NËNTORIT