GJYLI: AKSIONI I SOTËM DHA NJË REZULTAT POZITIV.

Grupi i punës se Inspektoriatit te Higjenës me mbështetjen e Policisë se Qarkut Shkodër ka zbritur ketë të hëne në terren për të vijuar kontrollet anti-duhan  ne subjektet private përgjatë Rruges “Kole Idromeno”, Rrugës “Kardinal Mikel Koliqi” dhe Rrugës “Jeronim de Rada” Sipas Gjylit kontrollet po vazhdojnë intensivisht me dy turne për te mbuluar kështu te gjitha orët e ditës dhe se aksioni i sotëm rezultoi me një rezultat pozitiv çka dëshmon për rritjen e ndërgjegjësimit te bizneseve dhe komunitetit për zbatimin e ligjit anti-duhan

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/1gFNTuSlFko?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKOSOVË, BLLOKU DREJT PËRÇARJES
Artikulli tjetërGJYLBEGAJ: 2014-ta VIT I VËSHTIRË PËR INVESTIMET