DEDA: NUK SYNOJMË DËNIMIN POR EDUKIMIN E NDËRGJEGJËSIMIN.
Inspektoriati shteteror shendetesor ka realizuar kete te premte kontrolle ne qytetin e shkodres sa i takon zbatimit te ligjit antiduhan ne ambjentet publike dhe private te qytetit.Deda ka treguar se vertet ligji parashikon gjobat si sanksion megjithate qellimi eshte edukimi dhe ndergjegjesimi jo sanksionimi.

Sipas kryeinspektorit Deda me problematike per zbatimin e ligjit antiduhan jane institucionet shteterore, ai ka premtuar se organet qendrore dhe ato vartese lokale si drsh do jene ne menyre te vazhdueshme ne terren per mbikqyrur  zbatimin e ligjit antiduhan ne subjektet publike dhe private

 

 

 

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/h3p3AAe598g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA ME FORCA TË PLOTA NDAJ TIRANËS
Artikulli tjetërI PAQARTË FATI I SEANCËS KONSTITUTIVE