Të gjithë punonjësit e policisë se shtëtit të cilët kanë bërë planë për pushime verore, ateherë duhet ti anulojne.

Ky është urdhëri i drejtorit të përgjithshëm të policisë së shtetit Muhamet Rrumbullaku e lëshuar dy ditë më parë pra me datën 18 Qershor.

Sipas vendimit, punonjësit e policisë do të jënë të angazhuar nga 20 Qershori e deri me 15 shtator.

Të gjithë ato që do të mbeten pa pushime do duhet ti plotësojnë në fund të vitit kalendarik 2024.

Po ashtu nga kjo e enjte fillon edhe sherbimi 12 ore për punonjësit ë policise.

Përqëndrimi i tyre dhe fokusi do të ketë të plazhet dhe zonat turistik, pa kaluar ktu edhe zonat urbane.

Artikulli paraprakKLASAT E 9-TA SOT NË PROVIM, 29 MIJË NXËNËS TESTOHEN NË GJUHËN SHQIPE! 350 QENDRA
Artikulli tjetërVENDIMI I APELIT PËR VULËN, ALIBEAJ: NUK I BASHKOHEM GRUPIT PARLAMENTAR TË PD TË DREJTUAR NGA SALI BERISHA