Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e ish-kryeministrit Sali Berisha për të marrë pjesë në seancat parlamentare. Avokatët e Berishës po parashtronin argumentet e tyre se Berisha duhet të lejohet të marrë pjesë në seancat plenare.Avokati i Berishës u shpreh se nuk lejohet që Berisha të shkojë në Kuvend, dhe e cilësoi se ky është një puç Kushtetues.

Artikulli paraprakRAMA NGA LUKSEMBURGU: ME BE-NË, SI TË DUASH TË MARTOHESH, NA DONIN POR S’ISHIN GATI TË FLISNIN
Artikulli tjetërAVOKATI I BERISHËS FLET PAS SEANCËS