Rradhët e gjata në sportelin e vetëm për aplikimin e pasaportave vazhdon të jetë një kaos , kamera e Star Plus shkoi sërsisht ditën e sotme për të parë nëse kishte lehtësime apo jo ,situata vazhdon të mbetet e njëjtë . Të gjithë qytetarët shprehen të indinjuar nga vonesat e paarsye të personelit të këtij shërbimi ,ata shprehen se një sportel është pak për kërkesat e mëdha që janë në aplikimin për pasaportë .

Sic është cituar edhe një ditë më parë aty nuk rrepsektohet rradha madje ka nga ata që thonë që po I dhe lekë futesh pa pritur fare në rradhë. Në këto ditë përvëluese të stinës së verës dihet që fluksi I emigrantëve është I madh sidomos për aplikimin për pasaportë, por ajo që është tepër zhgënjyese për të gjithë ne është fakti se shërbimi nuk është fare pranë nivelit të duhur.