Tashme duket se rikthehet normaliteti, dhe me sa duket dikush ka dëgjuar apelin e dy ditëve me radhe te qytetareve te cilët ishin ne radhe për të aplikuar për një pasaporte, kane vuajtur temperaturat e larta ne Shkodër. Sot ne këtë te mërkure, situate duket me e qete, te paktën rreth orës 12:00, ku zyrat e aplikimit për pasaporta biometrike janë me te qeta.

Prej dy ditësh, Star Plus ka ndjekur nga afër situatën, duke dëgjuar ankesat e qytetareve te cilët kane vuajtur për te aplikuar për pasaporte biometrike edhe pse është një detyrim ligjor, qe shteti duhet ti ja servire çdo shtetasi shqiptar, te drejtën për te pasur një dokument kaq te rëndesishem siç është pasaporta.

Artikulli paraprakLEGALIZIMET, NIS PROCESI ME OBJEKTET E PAS 2009
Artikulli tjetërRREZIKU NGA ZJARRET, SHKODRA NË ZONËN E NXEHTË