Apple aksidentalisht zbuloi produktin e ri MacBook Pro.

Kompania ka organizuar një event këtë javë ku pritet të dalë në treg kompjuteri i ri sëbashku me disa produkte të reja Mac. Megjithatë dizajni dhe vetë produkti u zbuluan askidentalisht para se të mendohej. Fotot e reja të versionit të ri të macOS ndodheshin në kompjuterin e ri të dalë në treg. Grupi i fotove dolën nga dosjet e sistemit operativ të përditësuar. Produkti i ri Mac do të ketë risi të mëdha, duke filluar që nga tastiera e tij e deri tek kontrolli i muzikës.