Armando Prenga dorëzon mandatin e deputetit.

Deputeti socialist Armando Prenga i ka dërguar leter kryetarit të Kuvendit Ilir Meta dhe për dijeni Këshillit të Rregullores dhe Mandateve ku shkruhet: Ju paraqes dorëheqjen time nga mandati i deputetit të partisë Socialiste në qarkun e Lezhës

Artikulli paraprakKËSHILLI I SIGIRIMIT I OKB-SË DISKUTON SOT PËR KOSOVËN
Artikulli tjetërBANGLADESHI NJEH ZYRTARISHT KOSOVËN E PAVARUR