Pas rikonfirmimeve të Fazio Jeremy-t dhe Aron Kraja-s përkatësisht në U-15 dhe Under 13 të Rossoblu-s, në orët e fundit janë zyrtarizuar edhe dy pasime të tjera në Genoa: ajo e Riccardo Oddone nga Sampdoria dhe Andrea Rissone nga Monaco. pjesë e ekipit nën 16 vjeç të griffin. Të gjithë të shoqëruar nga Vincenzo Stragapede, trajner i sektorit të të rinjve rossoblu që i raportoi në griffin, ata firmosën se rinovimi i cili anëtarësimi i parë për Genoa, kompania e ka bërë sektorin e saj të të rinjve falë aftësive të drejtuesve të saj një pikë të fortë, duke u bërë me kalimin e viteve një farkë talentesh që kanë arritur në futbollin që ka rëndësi. “Transferimi i Oddone nga Sampdoria dhe i Rissone nga Monaco në U-16 të Genoas, super rikonfirmimet e Fazios në U-15 dhe të Krajës në U-13 gjithmonë me Rossoblu janë një burim kënaqësie të madhe për futbollin perëndimor dhe. për veten time »- komenton Stragapede