Arqipeshkvi i dioqezës Shkodër – Pult, Mons. Angelo Massafra, ka qene i ftuari i radhës i emisionit Tonight ne ekranin e Star Plus.

Duke u perqendruar tek mesazhi i krishtlindjes por edhe mesazhet drejtuar besimtareve, Massafra eshte ndalur tek problemet qe hasin sot shqiptaret, tek papunesia, emigracioni dhe veshtiresite e medha ekonomike,

Mons Massafra, gjate kesaj bisede ka apeluar per me shume solidaritet ndaj njerezve si e vetmja menyre per ti bere balle ketyre problematikave qe jane prezente ne realitetin shqipetar.

Artikulli paraprakTAKSA E NDRIÇIMIT, KA EDHE ZËRA KUNDËR
Artikulli tjetërFUNDVITI, FESTË NË PS E SHKODRËS