Arrestohet banda e shqiptarëve që grabiste në Caserta.

Policia italiane ka zbuluar një bandë hajdutësh nga vendet e Lindjes, kryesisht shqiptarë, si përgjegjëse për vjedhjet dhe grabitjet në qytetin e Caserta-s. Banda përbëhej nga 7 persona, 4 prej të cilëve janë arrestuar. Ata janë: Mensur Daci, 32 vjeç, Agim Muça, 25 vjeç dhe Erzen Tafçiu, 39 vjeç. Po dje është arrestuar edhe Gimi Pira, 36 vjeç, që ishte shpallur në kërkim nga Franca