Arrestohet një shqiptar në Asti, fshihte kokainë në shtëpi.

Mbrëmjen e së shtunës, në Asti, karabinierët italianë kanë arrestuar Eduard Sinanin, një shqiptar 45 vjeç që banonte në rrugën Petrarca. Arrestimi ndodhi pasi, pas kontrollit të shtëpisë, Sinanit I janë janë gjetur më shumë 50 gr kokainën në kuzhinën e tij në një zarf dhe në dhomën e gjumit, të gjitha pajisjet për ta ndarë në doza. Ai është dërguar në burgun e Asti-Quarto. Operacioni u krye në kuadrinin e goditjes së shpërndarësve dhe konsumatorëve të lëndëve narkotike ën Asti.