1-Nga Specialistë të Seksionit për Hetimin dhe Parandalimin e Krimeve, u arrestua në flagrancë për veprën penale “Vjedhja”

, shtetasi: •G. Baboçi, 38 vjeç, banues në Shkodër. Më datë 11.07.2016 u bë arrestimi i këtij shtetasi pasi u kap menjëherë që sapo kishte vjedhur 1 elektromotorr, 1 gurë fresibël dhe vegla të tjera pune, në objektin me pronësi të shtetasit P.N në fshatin Bërdica e Madhe, Shkodër. Materialet i kaluan Prokurorisë për veprën penale “Vjedhja” parashikuar nga neni 134 i Kodit Penal.