Arrin në Durrës anija nga Italia me ekipe dhe mjete të specializuara ne kerkim te mbijetuarve në ndihmë të shqiptarëve.

“Pas goditjeve të tmerrshme, humbjeve njerëzore dhe dëmeve të mëdha vjen solidariteti i miqve Italiane.

Sapo mbërriti nē portin e Durrësit anija e guardia Costiera italiane CP940 LUIGI DATTILO që po sjell ekipe dhe mjete të specializuara ne kerkim te mbijetuarve në ndihmë të Shqiptareve.

Mire se vini miq italianë në kohë të vështira” thuhet në reagimin e Drejtorisë së Përgjithshme Detare të Durrësit.