Autoriteti Rrugor ne veriun e vendit ka qene ne siten e emisionit tonight ne ekranin e Star Plus. Drejtori i ARRSH, Spartak Tarka, dhe specialiste te kesaj drejtorie kane qene te ftuarit e radhes se ketij emisioni ne ekranin e star plus tv.

Te ftuarit i jane pergjigjur pyetjeve te gazetarit Erzen Koperaj ne lidhje me situaten e rrugeve ne territorin e Qarkut te Shkodres. Por pjesde e ketij emisioni ka qene edhe hyrja ne qytetin e Shkodres, e konkretisht ura e bahcallekut. Tonight eshte rikthyer tashme cdo te marte ne oren 21, ne ekranin e star plus tv, duke trajtuar tema te ndryshme dhe personazhe te ndryshme te qytetit te Shkodres dhe me gjere