Quhet Art House, dhe është një projekt qe serviret nga Adrian dhe Melisa Pacit, te cilët sjellin ne Shkodër, atë çfarë është e njohur në Europe, por që në Shqipëri vjen si një risi për artin. Art House është inauguruar, në prezencën e ministres se kulturës Mirela Kumbaro, dhe Kryetares se Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi.

Nga ana e tij, ideatori i kësaj shtëpie arti, është shprehur se kjo ishte një ënderr qe ai kishte ta sjellte ne Shkodër këtë fryme të re të artit.Ekspozita e inauguruese quhej “Memorandum”, me punime të Giovanni De Lazzari, Ëille Doherty dhe Pierpaolo Campanini.

Artikulli paraprak“DITA E ALPEVE” RIKTHEN TRADITËN, VIZITOR TË SHUMTË NË KELMEND
Artikulli tjetërANTI KANABIS, ARRESTOHET KRYEPLAKU I FSHATIT TEMULE