37 personat e shoqëruar nga policia mes tyre, artistë, arkitektë dhe përfaqësues të PD-LSI-së janë liruar nga komisariati pas disa orësh. Artistët u shoqëruan në orët e para të mëngjesit kur nisi aksioni i shembjes së teatrit. Mes të shoqëruarve ishte edhe Robert Budina, Neritan Liçaj, etj. Nërkohë që janë liruar edhe ish-deputetët e LSI-së Brahimllari dhe Kërpaci që u shoqëruan paradite.