Kryeministri Edi Rama ka përcjellë mëngjesin e sotëm një mesazh të fortë të ardhur nga zërat e disa artistëve durrsakë, por jo vetëm, të rinjve e të rejave për një Durrës të pastër.

Janë ata që kërkojnë një sensibilizim të qytetarëve për të mbajtur të pastër qytetin bregdetar, një prej vendeve turistike në Shqipëri.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me urimin që kushdo që mendon si këta bashkëqytetar të famshëm e të dashur për shumëkënd, do të kujdeset më shumë për ta mbajtur pastër shtëpinë tonë, Shqipërinë, ju uroj një fundjavë të qetë🙏” shkruan Rama.

https://www.facebook.com/ediramaal/videos/460968055732467/?__tn__=%2CO