Shkodra Jazz Festival zhvilloi koncertin e saj të parë pas koncerteve të Rrok Academy dhe Shkodra Sounds që gjithashtu janë pjesë e Shkodra Jazz. Në këtë mbrëmje muzikore performuan artistët e njohur Tion dhe Mandarini një duo italiane si dhe grupi tjetër i njohur Oltre Sëing Lab. Në këto tri netë të koncerteve të Shkodra Jazz Festivali, organizatori Florian Jakaj shprehet se janë 6 grupe muzikore që vijnë për publikun shkodran.

Grupet muzikore të koncertit të parë të Shkodra Jazz Festival janë pjesë e artistit të njohur italian Paolo Conte.

Në dy netët e mbetura në Shkodra Jazz Festival do të performojnë dy grupe nga Rumania dhe Austria.

Koncertet e Shkodra Jazz Festival do të përmbyllen me 28 gusht me një mbrëmje muzikore në oborrin e shtëpisë muze Oso Kuka.

 

Artikulli paraprakBERISHA: DAKORDËSI ME METËN PËR T’I DHËNË DUART EDI RAMËS! DO BASHKËVEPROJMË NË NJË FRONT PËR SHPËTIMIN E SHQIPËRISË
Artikulli tjetërAZHBR TAKIM ME FERMERËT E QARKUT SHKODËR