VEPRA E TIJ ËSHTË MË E MADHE SE ÇDO TITULL E DEKORATË.Miqte, koleget, artistet megjithese ne nje dite humbjeje e dhimbjeje te madhe nuk ngurojne te tregojne se mark kaftalli duhet te percillet me nderime, kenge e buzeqeshje ashtu sic ishte vete ai por edhe vepra  e jeta e tij.

Estrada  e teatrit migjeni qe pati fatin ta njihte e te punonte me profesor Markun shprehin keqardhje dhe kritike qe presidenca nuk e dekoroi sa ishte gjalle.Me sa duket per Mark Kaftallin ashtu si edhe per shume artiste te tjere institucioni I presidences do kujtohet ti dekoroje ato pas vdekjes. Megjithate vepra e Mark Kaftallit eshte e pakonvertueshme ne tituj e dekorata eshte thjesht madheshtore dhe e pavdekshme.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/AZpPdP35doc?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPOLITIKA, MESAZHE NGUSHËLLIMI
Artikulli tjetërFINALIZOHET OPERACIONI “GËSHTENJA”