Panairi i organizuar në kuadër të ditës së verës ka bërë bashkë artizanë nga të gjitha trevat shqiptare, mes te cilëve edhe 3 artizanë që për herë të parë vijnë nga qyteti i Pogradecit. Të pyetur nga Star Plus ata thonë se e shohin panairin si një mundësi të mirë për të promovuar punimet e tyre.

Ndërkohë artizanët tregojnë se interesi i të rinjve për të mësuar punimet e dorës sa vjen dhe ulët.

Panairi do të qëndrojë i hapur deri me datën 17 mars, për të pritur të gjithë qytetarët shkodranë dhe vizitorë të ndryshëm të cilët duan të blejën punime të ndryshme artizanale apo produkte bio.

Artikulli paraprakDËMTOHEN NDRIÇUESIT RRUGOR, BASHKIA MERR MASAT
Artikulli tjetërHAPET PANAIRI I ARTIZANËVE DHE ZEJTARËVE