Artur Muça hair salon është salloni me I ri I parukerisë në qytetin e Shkodrës ,ai është një nga emrat më të njohur të parukeris në shqipëri I cili ka hapur edhe filialin e dytë në qytetin tonë. Natën e së mërkurës është realizuar edhe përurimi I këtij salloni ku të pranishëm kanë qënë shume figuar të njohura të artit shqiptar si Silvana braçe , Kozeta Bakiu Era Rusi e cila është edhe imazh I këtij salloni në Tiranë edhe në Shkodër të gjith dhanë përshtypjet dhe urimet e tyre.

Pas urimeve te shumta të gjith të ftuarit kanë shijuar kokteilin e orgaizuar për hapjen e këtij salloni dhe kanë kërcyer nën ritmet e muzikës duke u argëtuar të gjith ata që ishin present por edhe kalimtarët e rastësishëm. Salloni I Atrur Muça gjëndet shumë thjeshtë në pedonalen kryesore të qytetit të Shkodrës .