PËR TRE DITË NË QYTETIN E SHKODRËS DO DISKUTOHET MBI ROLIN E KISHËS. Ne datat 18,19 dhe 20 qershor ne qytetin e Shkodres do mblidhet Asambleja Kombetare e Kishes Katolike ku do marrin pjese perfaqesues nga te gjitha komunitetet fetare ne shqiperi dhe laike.

Kjo asamble organizohet nga Konferenca Ipeshkvnore Shqiptare dhe e vecanta e ketij takimi pervec asaj qe do diskutohet qendron edhe ne faktin se realizohet per here te pare pas 25 vitesh qe nga renia e regjimit komunist, regjimi qe kufizoi madje ndaloi rreptesisht besimin fetar, per keto arsye do diskutohet ne lidhje me rolin dhe ndikimin e kishes ne jeten shoqerore.

Artikulli paraprakFSHATI STAJKA, PËRCJELL MESAZHIN PËR NJË FITORE MASIVE
Artikulli tjetërOSMAN MULA NDEROHET ME “ MIRËNJOHJA E QYTETIT”