LULETA: GJATË KËTIJ VITI DO TË RIKONSTRUKTOHEN 17 RRUGË NË SHKODËR
Tre rruge dytesore ne Shkoder I jane nenshtruar rikonstruksionit te plote te tyre.

Gjate kesaj te diele rruga Ali Pashe Gucia, rruga Mumini dhe rruga Bacaj, I jane nenshtruar asfaltimit te tyre duke shenuar edhe perfundimin e ketij investimi me vlere prej 5.5 milion lekesh. Drejtori I Sherbimeve Publike prane bashkise se Shkodres, Alfred Luleta, ne nje intervsite per mediat ka folur per detajet e ketij investimi.Por nga ana tjeter, Luleta ka deklaruar se deri ne perfundim te ketij viti, do te jene edhe 17 rruge te tjera qe do ti nenshtrohen rikonstruksionit te plote. Ne gjysmen e dyte te ketij viti, Bashkia e Shkodres ka nisur procesin e rikonstrusionit te rrugeve dytesore te qytetit, duke u bazuar edhe ne buxhetin e bashkise se miratuar ne fillim te vitit nga Keshilli I Bashkise se Shkodres.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Fuz_cr3iWgA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakARRESTIMI I FULLANIT, PËRGËZOHET DREJTËSIA
Artikulli tjetërAKADEMIA, NUK ZHVILLOHET JAVA E PARË