FËMIJËT E KOMUNITETIT ROM DHE EGJIPTIAN KËRKOJNË NDIHMË
15 shtatori per shume femije do te jete dita e pare e shkolles, por per shume te tjere do jete nje dite e thjeshte si gjithe te tjerat.

Shume prej femijeve te komunitetit rom e egjiptian  presin nje dore ndihme per te shkuar kete vit ne shkolle
Vete prinderit kerkojne qe femijet e tyre te arsimohen megjithese eshte e veshtire sepse mungojne kushtet ekonomike. Ato kerkojne qe te kene ne dispozicion nje furgon qe ti marre e ti dergoje femijet ne shkolle
Skamja ne te cilen jetojne keta familje I pengon ato qe ti plotesojne femijeve kushtet per te ndjekur shkollen prandja shume prej tyre ne vend qe te shkruajne e lexojne ne bankat e shkolles jane rrugave te qytetit duke lypur apo punuar.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/pQohv1Z0xRA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakINSTITUCIONET, PËRGJEGJËSI E DEPUTETËVE
Artikulli tjetërVLLAZNIA NUK MUND AS VELEÇIKUN