Info Plus i është kushtuar këtë të mërkure, ngjyrës portokalli, ditës në të cilën kane nisur edhe 16 ditët e aktivitvizimit ne luftën kundër dhunës ndaj gruas.

E ftuar ne studio, ka qene Kristi Kola, juristja e qendrës Gruaja tek Gruaja, e cila ka folur për shifrat e këtij fenomeni, të cilët tregojnë një ulje të dhunës ndaj grave. Por ajo ka dhëne edhe një shpjegim te ngjyrës portokalli, si simbol i kësaj fushate. Info plus, është pjese të gjithëve, qe nga ora 8 e mëngjesit, jo vetëm me pasqyrën e shtypit të ditës, por edhe me problematike dhe ne mënyre të veçante me lidhjen interaktive me qytetaret te cilët denoncojnë problematiken e tyre edhe ne rubrikën posta juaj.

Artikulli paraprak“TREGONI SE JENI KUNDËR DHUNËS” NË SHKODËR MARSHIM “PORTOKALLI”
Artikulli tjetërPODE: PËR POLICINË DHUNA NDAJ GRAVE SHQETËSUESE