ZËNIA E HAPËSIRËS SË LIRË PËR PARKIMIN E URBANËVE SJELL KAOS NË TRAFIK
Parkimi i automjeteve private ne zonen e percaktuar per transportin urban tashme eshte nje fenomenen i perditshem ne qytetin tone.

Urbanet detyrohen te ndalojne per te marre apo ulur pasagjere ne njeren korsi te rruges kryesore pasi vendparkimi i secilit stacion perkates zihet nga parkimet e gabuara qe bejne automjetet private.
Ne stacionin e autobuseve ne sheshin “2 prilli” zenia e vendqendrimit te urbaneve  dhe kaosi ne trafik ndodh  ne prani te perfaqesuesve te policise se qarkullimit rrugor kamera e star+ sjell pamje sesi qytetaret kundershtojne indiferentizmin e policise
Pamjet tregojne qarte sesi njera korsi zihet nga parkimet e gabuara, njera nga ndalimi i urbaneve dhe kembesoret e bicikletat detyrohen te levizin ne korsine  e percaktuar per automjetet duke u shnderruar keshtu ne nje burim incidentesh apo edhe aksidentesh.
Ne nje kohe qe policia e qarkullimit rrugor deklaron per masat ndeshkuese  qe vendosen cdo dite ndaj shkelesve te rregullave te qarkullimit rrugor  mesa duket ky fakt nuk ndalon  qe brenda vijes se verdhe te percaktuar per parkimin e urbaneve te parkohen edhe automjete private.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/f3abTIUr_Qo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVIZITA E PAPËS, SHISH ZBRET NË TERREN
Artikulli tjetërEDUKIMI NË VAZHDIM, FARMACISTËT NUK RREZIKOHEN