Autobusit me turistë i këputen frenat,nuk ka te demtuar

Një autobus me turistë nga Kosova në Sarandë është përfshirë në një incident pasi i janë këputur frenat e dorës. Mediat lokale të qytetit bregdetar raportojnë se në momentin që autobusi ndaloi dhe ishte parkuar, ju këputën frenat e dorës dhe u përplas me murin e një biznesi hidrosanitar. Fatmirësisht, një udhëtar nuk ndodhej në autobus dhe nga ngjarja pati vetëm dëme materiale.