Avokati i Popullit Igli Totozani eshte ne mbeshtetje te banoreve qe preken nga prishjet e banesave prane stadiumit Loro Borici ne Shkoder.

Totozani ka degjuar ankesat e banoreve dhe eshte shprehur se i mbeshtet ne kerkesat e tyre. Nga ana tjeter Totozani shprehet se do te njihet me nga afer me ceshtjen, por me informacionet qe ai disponon nje nga pikat qe i jep te drejte qytetareve eshte mungesa e degjesave publike. 8 objekte rrezikojne te pishen nga inspektoriati kombetar urbanistik ne vned, pas shkresave qe i jane drejtuar pronareve te banesave, pasi aty do te ndertohet nje parking per shfrytezim nga stadiumi Loro Borici.