Avokati i Popullit Igli Totozani, ka prezantuar ne Shkoder rezoluten per Gjakmarrjne.

Nje proces i nisur prej 2 vitesh por qe tashme gjithcka ka mberritur ne fazen perfundimtare te tij. Gjate ketij prezantimi Igli Totozani, ka akuzuar organet shteterore per neglizhencen e shfaqur ndaj ketij fenomeni por edhe denimin e krimeve per gjakmarrje. Kjo rezolute eshte paraqitur per publikun pas konsultimeve qe jane marre me te gjithe grupet e interesit, dhe do ti paraqitet Kuvendit te Shqiperise per miratimin e saj. Kjo rezolute synon minimizimin e fenomenit te gjakmarrjes ne te gjithe vendin