POPAJ: KEMI KËRKUAR MBËSHTETJEN E INUK, ENDE ASNJË PËRGJIGJE
Edhe pse gjate viteve te fundit pamja e  Komunes se  Kastratit eshte permiresuar, ende nuk eshte realizuar plani rregullues.

Ndertimet pa leje, mungesa e lulishteve si dhe mungesa e fondeve nga qeveria per realizimin e plote te planit rregullues dhe urbanistik, Bajza, qe eshte qendra e kesaj komune  te ofron kete pamje. Kryetari I Komunes se Kastratit, Viktor Popaj tregoi per star + per se po punohet per  planin rregullues te kesaj zone por fondet e komunes nuk jane te mjaftueshme per realizimin e  ketij plani.Me tej Popaj shtoi se Bajzes do t’I rikthehet gjelberimi dhe pamja e meparshme, ai tha se I kishte derguar  kerkese INUK-ut per mbeshtetje ne prishjen e ndertimeve pa leje qe kane bllokuar hapsirat e qendres se Bajzes, por ende nuk ka marre asnje pergjigje.Popaj tregoi edhe projektin e planit, I cili nese realizohet do t’I dhuronte Bajzes nje pamje te mrekullueshme dhe mjaft atraktive.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”300″ src=”//www.youtube.com/embed/sJ1pNMSNY9k?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGARA PËR MË TË BUKURIT E ADRIATIKUT
Artikulli tjetër“GEA SPORT” S’KA PAGUAR AKOMA GARANCINË FINANCIARE