Ministria e Brendshme ka hartuar një projektligj, të hedhur për konsultim publik, që parashikon rikuperimin e aseteve me burim kriminal. Ministri i Brendshëm Taulant Balla deklaroi se për mirëfunksionimin e Zyrës, do të merret përvoja e autoriteteve ligjzbatuese rumune.

Balla priti Ministren e Drejtësisë së Rumanisë, Alina Gorghiu, ndërsa pas takimit me të theksoi se ranë dakord të marrin eksperiencën e tyre lidhur me ngritjen dhe forcimin e Zyrës së Rikuperimit të Aseteve të fshehura nga krimi i organizuar dhe korrupsioni.

“Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Rumanisë janë të forta, ato bazohen në lidhje të forta historike”, nënvizoi ministri i Brendshëm.

Artikulli paraprakMICKOSKI: NË SHQIPËRI KA MË TEPËR BULLGARË SE NË MAQEDONI
Artikulli tjetërVOTA E DIASPORËS, GJIKNURI NË KUVEND: TA KALOJMË NË KORRIK!