Kreu i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla ka publikuar disa të dhëna nga aktiviteti i Kuvendit, seanca e fundit.

Sipas të dhënave të publikuara, referuar në faqen zyrtare të Kuvendit të Shqipërisë, opozita ka më shumë kohë në dispozicion se sa maxhoranca, pothuajse dyfishin e hapësirës në dispozicion.

“KUVENDIiSHQIPËRISË🇦🇱 #transparencajavore”, shkruan Balla.

Ndërkohë në ligjet dhe aktet e miratuara konfirmohet vullneti i mazhorancës, që ka shumicën e tyre.