Është zhvilluar në ambjentet e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër analiza vjetore ku morën pjesë ministri I brendshëm Taulant Balla dhe drejtori I përgjithshëm I policisë së shtetit Muhamet Rrumbullaku. Përgjatë vitit të fundit, qarku Shkodër renditet I pari për prodhimin e lëndëve narkotike tha ministri Balla, duke treguar kështu edhe situatën kriminale në të cilën ndodhet kryeqyteti I veriut.

Ndërkohë, lufta kundër krimit është përqëndruar edhe në kapjen e 247 personave në kërkim.

Ministri Balla kishte kritika sa I takon punës së bërë nga policia e Shkodrës.

Artikulli paraprakBLLOKUAN SEANCËN PLENARE, PS KËRKON PËRJASHTIMIN E 19 DEPUTETËVE TË OPOZITËS: SHKAKTUAN KAOS
Artikulli tjetërFRUTHI, SPITALI I LEZHËS NË GATISHMËRI