Nje atmosfere ndryshe ka ardhur ne kuadër te 10 vjetorit te bandës the Door ne Shkodër. Ato kane zgjedhur një ambient ndryshe, nje nga vendet kryesore te qytetit te Shkodrës siç është Hotel Colosseo.

Nje aktivitet ndryshe, qe solli shume emocion jo vetem per te pranishmit por edhe per qytetaret e ndryshim te shkodrës qe frekuentojnë këto ambiente. Organizatoret e këtij aktiviteti, shprehen falënderime per mundësine qe i dhane fëmijëve për te përformuar por edhe alegrise se përcjelle ne keto ambiente. Banda e The Door ka 10 vite qe eshte krijuar ne qytetin e Shkodres, dhe si e tille ka marre pjese ne shume aktivitete, brenda dhe jashte vendit, duke u kthyer ne simbol te ketij qyteti .

Artikulli paraprakMBLIDHET KËSHILLI I BASHKISË, MIRATOHEN PIKAT E DITËS
Artikulli tjetërSHENJTERIMI I NENE TEREZES, GRETA BARDELI FALENDERON NUNCI APOSTOLIK